Despre noi

De peste 10 ani în mediul online, site-ul Dumitresti.ro continuă să reziste indiferent de presiunile politice sau de alt fel exercitate asupra celor care, fără a avea un câștig, au pus suflet și pasiune pentru a-l păstra online și departe de orice fel de ingerințe politice și de a prezenta fața frumoasă a comunei.

De-alungul vremii am solicitat autorităților locale ajutor pentru a dezvolta și menține acest site la zi dar, de fiecare dată ne-am lovit de un refuz categoric, cu toate că de foarte multe ori, aceleași autorități se lăudau cu acest site, fără să participe cu nimic la costurile de execuție și întreținere.

Odată cu apariția rețelelor de socializare, importanța paginii a scăzut, cei mai mulți utilizatori preferând rețeaua Facebook. Am venit în sprijinul lor cu o pagina FB. Dumitrești ce se află în strânsă legătură cu acest site și care prezintă fotografii și date care ajung în fața privitorului mult mai ușor.

Față de cei nemultumiți că nu apar prompt știri pe acest site și pagina de Fb, avem scuza că noi, cei ce am creat acest site pe cheltuiala noastră, ne câștigăm banii muncind pe alte plaiuri și nu în comuna pe care o promovăm și asta nu că nu ne-am dori să muncim aici și să ne ocupăm mai serios de promovarea Văii Râmnicului și implicit a comunei Dumitrești.

În speranța că ne-am facut înțelesi, eu, Marian Găloiu și prietenul meu Cătălin Cazan, vă dorim să ne urmăriți și de acum încolo cu același interes ca și până acum.

Marian Găloiu

Cătălin Cazan